About

Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op directie- en hoger managementniveau. Vanuit mijn natuurlijk leiderschap ben ik altijd uitstekend in staat geweest een cultuur van vertrouwen te creëren waarin iedereen zichzelf mocht zijn en daarmee boven zichzelf uit kon stijgen. Persoonlijke ontwikkeling, meer plezier en zakelijk succes zijn daarmee een logisch gevolg, zowel voor organisatie als individu.
Ik merkte dat ik vooral nog meer vanuit vertrouwen en vriendschap wilde gaan werken. Veel meer mèt ondernemers dan vóór ondernemers. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar mijn persoonlijke missie en mijn eigen talent. In 2012 volgde ik zelf een coachingstraject om meer bewustwording en inzicht in mezelf te krijgen. Het werd een innerlijke reis waarin ik leerde om een aantal dingen los te laten. Maar ook om een deel van mezelf te herontdekken, weer toe te laten én te omarmen.
Bij Kruidvat gaf ik vanuit mijn rol als districtmanager managementtrainingen aan (assistent-) filiaalmanagers. Ik realiseerde me dat deze trainingen vooral gericht waren op gedrag en vaardigheden. Ik miste daarin toch nog vaak de diepgang die ik zelf graag nastreef.
In 2014 besloot ik dan ook om een opleiding te volgen tot coach. Na de opleiding bij The True Training Team mag ik mij vanaf april 2015 gecertificeerd Me. Analytisch Coach noemen. Daarnaast ben ik ook Me. Coach op basis van NLP en We. Consultant (Analyse, Ontwikkeling en Coaching van teams). In maart 2016 heb ik daar de titel Professioneel Enneagram Coach aan toegevoegd. In maart 2017 rondde ik de opleiding Systemisch Coachen af bij het Bert Hellinger Instituut.
Na deze persoonlijke en intensieve reis naar mijn eigen ik en verdere ontwikkeling van mezelf als coach en consultant begeleid ik nu ondernemers, compagnons en hun teams om vanuit hun eigen innerlijke compas weer samen koers te zetten richting de nieuwe toekomst. Als coach, als adviseur, als vriend.

Een Reactie op “About

  1. Net een stukje Mathieu Weggeman zitten kijken/ luisteren. Waarschijnlijk welbekend bij je ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s